CSOMAGJAINK

A csomag ár 1 főre vonatkozik, nem tartalmazza a szoba árát, azokhoz a szállás ára plusz költség.
Csomag szállás nélkül nem foglalható.

Édes kettes

Édes kettes csomagunkat azoknak ajánljuk, akik lazításra vágynak és kiszakadnának a folyamatos hétköznapi pörgésből.

A csomag tartalma: 

Egy üveg behűtött pezsgő vagy bor, mely előre egyeztetve igény szerint választható (édes/félédes/száraz, vörös/rozé,fehér). Rózsaszirmok bekészítése az ágyra. Érkezéskor welcome drink.

 

 

Ár: 7.500 Ft/fő 

Disznótoros

Egy igazán kellemes hétvégét kínálunk finom falatokkal, korlátlan pálinka és forralt bor fogyasztással a disznóvágás napján és helyben készült disznótoros ételekkel. Szabadtéri programot régi hangulatú, kellemes környezetben a Szelidi-tó partján.

A csomag tartalma:

2 éjszaka szállás stílusos, modern szobában melyhez saját fürdőszoba tartozik. Érkezéskor vendégváró pogácsa, forralt bor és forró tea. Érkezés napján vacsora (választott étel megbeszélés szerint.) A disznóvágás napján: bőséges disznótoros svédasztalos reggeli, malac pecsenye, orjaleves főtt hússal, töltött káposzta, rétes.

Disznóvágás reggelén 7:30-tól 21 óráig korlátlan pogácsa, pálinka, forralt bor, csapolt sör, ásványvíz és forró tea fogyasztása. Távozás napján bőséges reggeli. Távozáskor összekészített csomag az előző napi disznóvágásról. Szauna és jacuzzi használata. 

Minimum létszám 18 fő felnőtt

Ár: 40.000 Ft/fő

Gyermek: 20.000 Ft/fő (6 éves kortól 14 éves korig)
6 éves korig ingyenes.

Peca 

Érkezéskor halászlé, előre beetetés és horgásszék. 

Ár:
3000 Ft/fő

A csomag ár nem tartalmazza a szoba árát. Több napra is váltható.

Puszta csomag

Farmlátogatás lovaskocsin, állatsimogató.

Utazás lovasszekéren a panziótól a farmra és vissza. A farmon állatsimogató, friss tehéntej kostoló, üdítő, fröccs és kemencés lángos. A farmlátogatást előre megbeszélt időpontban, de legfeljebb 9:00 és 17:00 között tartjuk. Gyermekek csak kísérővel vehetnek részt a programon és egy felnőtt maximum három gyermeket kísérhet.

Ár: 

Felnőtt: 4.000 Ft/fő
Gyermek 4-14 éves korig: 2.000 Ft/fő, 
4 éves kor alatt ingyenes

 

 A programot minimum 6 fő résztvevővel tudjuk indítani. A csomag ár nem tartalmazza a szoba árát. A programon a tartózkodás alatt térítésért cserébe többször részt lehet venni.

A csomag ár nem tartalmazza a szoba árát.